joi, decembrie 31, 2009

Mos Petrom - Noul Mos Craciun

Probabil ca au fost angajatii firmei cei care i-au "stimulat" pe Craciunitii de la Petrom sa ofere lucratorilor saci plini de cadouri - "plini" in sensul de sfert de sac umplut. Pe langa cei 200 RON care se primesc anual cu ocazia sarbatorilor de iarna copiilor (care n-au implinit inca 18 ani), anul acesta a fost primul an in care, dragutii de sefi, s-au gandit la o alternativa in a-i face pe angajati mult mai intelegatori si, probabil, sa-i convinga sa isi tina la naftalina banii care ii baga in procese.

1. Carti de joc pentru copii mici. Mi se pare o idee destul de puerila, dar draguta. O sa incerc sa invat sa joc Canasta cu aceasta ocazie. Nota 6. Ca sa fiu in spiritul sarbatorilor.
2. Globuri micute argintii. Nu imi plac globurile mici defel. Dar e de notat faptul ca s-au gandit sa ofere niste podoabe pentru brad. Un 8 ajunge pentru culoare si cele 4 forme diferite.

3. Un ceas de birou la care ii poti atasa alaturi o poza de 6 x 6. Imi place ca e destul de micut, nu ocupa spatiu mult, e slim si argintiu cu negru. Nota 9, un punct am scazut deoarece nu-mi plac design-urile clasice.
4. Lumanari parfumate. Nota 10 fara comentarii. Sunt colectionara de lumanari (simple, cu desene, orice).

5. Un set de 2 cani dragut colorate cu 2 farfurioare. 9 pentru dungi. Un punct scazut ptr ca nu folosesc cani, ci doar le pun in vitrina.
6. Nota 7 pentru lip-gloss. Pardon pentru PIX. Am scazut pentru: folosirea culorii visiniu, pentru carcasa care are forma unui lip-gloss si pentru ca se deschide/inchide greu.

7. Un 10 mare pentru breloc. Sunt niste accesorii cautate si in trend. Imi plac foarte mult formele cu stelute. Brelocurile clasice (cum e acesta, facut din metal) si cele hand-made vor avea intotdeauna nota maxima.

2 comentarii:

Dan-Marius spunea...

Sa le folosesti sanatoasa. :)

night owl spunea...

şi mie tot brelocul îmi place cel mai mult ^^