vineri, decembrie 25, 2009

O selectie dintre cele mai speciale mesaje primite de Sarbatori de la prieteni



In primul rand, va multumesc tuturor pentru mesajele voastre foarte dragute. Am facut o selectie a celor mai frumoase, mai speciale si le-am postat aici pe blog putin mai jos.
Am sa dau o reactualizare de Anul Nou cand voi mai primi si altele. Multumesc celor care si-ai mancat centii textand cate 2-3 pagini de mesaje, multumesc celor care macar au dat un reply mesajelor trimise de mine (chiar si acest lucru inseamna mult). De asemenea, multumesc si celor care au trimis imagini si urari pe site-uri ca Hi5, Myspace, Tagged, Vampirefreaks, Netlog, etc. God bless you all!

"Pe la geamuri cad stelute/ Iar pe foc sunt sarmalute/ Iar bradul e la locul lui/ Mosul e la treaba lui/ Noua sa ne fie bine/ Iaca si Craciunul vine/ Craciun Fericit!"

"Fie ca noaptea sfanta a Craciunului sa va aduca paca in suflete, bucurie, incredere, sanatatea si toti cei dragi sa va fie aproape. Craciun fericit!"

"Va doresc ca aceste momente de sarbatoare, ziua de Craciun si Anul Nou, sa va deschida sufletul bucuriei si al sperantei, inima luminii acestei mari sarbatori, iar impreuna sa pasim in noul an mai plini de fericire. Craciun Fericit!"

"Miros de brad, parfum de flori/ Bat in ferestre uratori/ Clipesc pe cer mii de culori/ Fiti fericiti de sarbatori/ Acum si-n anii urmatori. Sarbatori Fericite!"

"Mosul sa fie darnic, iar sarbatorile de iarna sa iti aduca sanatate, implinirea tuturor dorintelor si liniste sufleteasca. Craciun Fericit!"

"Cu fiecare fulg de nea, un strop de fericire/ Cu fiecare Sfant Craciun, un car de implinire! Sarbatori fericite!"

"Flori de gheata pe fereastra, deseneaza o gradina/ Sa aveti belsug in casa, viata plina de lumina/ Uratori sa va ureze, cerul sa se-nsenineze/ Iar Craciunul sa va fie plin de armonie"

"Steaua care a vestit minunea nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa va lumineze viata si odata cu Craciunul sa va aduca bucurii in inimile si viata voastra!"

"In aceasta perioada magica a colindelor si a sarbatorilor de iarna, iti doresc un Craciun Fericit, multe cadouri, bucurie in suflete si armonie in familie. Sarbatori Fericite!"

"Cu colinde de Craciun/ Va dorim un an mai bun/ Si cu dragoste crestina/ Sa primiti in dar lumina/ Mult noroc s-aveti in toate/ La Multi Ani si sanatate!"

"Bucuria vine din lucruri marunte, Linistea din suflet si Caldura din inima. Va dorim sa le aveti pe toate alaturi de cei dragi!"

"Frumusetea iernii cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet, sa va aduca Implinire, Iubire si Fericire. Sarbatori Fericite!"

...si nu in ultimul rand...

"Dragul mosului,/ Iti spun clar si raspicat/ C-am primit scrisoarea ta,/ Dar m-am sters la cur cu ea!/ Si ma pis pe ce-ti doresti/ Nici in vis n-o sa primesti!/ Si daca mai scrii vreodata/ Iti rup mana c-o lopata./ Nu-l mai cauta pe Mosu'/ Ca iti fac curul cat cosu'./ Mosu' a plecat din tara/ Ca e criza financiara!"

Niciun comentariu: