vineri, decembrie 25, 2009

Cine-i Sick?

George, a.k.a. Sick, a realizat scrisul pentru prima imagine a antetului de pe blog. Are 16 ani si este din Sfantu Gheorghe, jud. Covasna. Ceea ce mi se pare ca a subliniat (printre multe altele) este faptul ca uraste maghiarii. Asculta in mare Old School Metal, uneori chiar si Alternativ. La party-uri practica DNB. Sustine ca duce o viata de artist: "Beau, fumez pe banii altora, bineinteles datorii." I s-a atras de multe ori atentia ca nu-l doare nicaieri de viata (nu-l citez aici, pe motive de limbaj) si ca este prea flex avand in vedere cu ce se confrunta lumea (rusinica!). "La scoala sunt olimpic: Imi place la nebunie fizica si chimia. Asa de mult incat sunt in pericol de corigenta la ambele. Cu absentele stau bine, mai am 5 si ajung la 80." Dar, are grija sa ne asigure si ca va recupera! Prietenul lui cel mai bun este Daniels, caruia i se mai zice si Jack Daniels. Ies in fiecare seara, avand grija insa sa ii cheme si pe ceilalti amici nedespartiti: Ciuc si Marlboro.

Multumiri lui Sick pentru munca depusa (desi prea multa nu e), dar s-a straduit, avand in vedere faptul ca imaginea pe care o vedeti e a 2-a sa incercare, prima fiind desigur una esuata.

5 comentarii:

night owl spunea...

Hmmmm....s'a lăsat de Dunhill? :))

Să'l parafrez: "Elements of life."

night owl spunea...

Uitasem....:P...Moşu....ăăăă...n'am fost prea cuminte,dar na!,Moşu tot mă iubeşţe :))
Mi'a adus o chitară ,ce'i drept e doar un Reghin..mdaa [not to good :-j],dar până luna viitoare merge :))

seo spunea...

Interesant puştiul. :) Cînd ni-l prezinţi şi noua? :D

George a.k.a Sick spunea...

S-a scumpit dunhillu` . Am trecut pe marlboro. Zilele trecute fumam Panonnia. 6.5 lei pachetu` . Vorba aia, "Situatiile disperate cer masuri disperate " . Poate o sa ne vedem cand o sa am bani de tren ( nasu ) . :) . Byee!

night owl spunea...

;))

N'ai fost cuminte...aaa..?
D'aia nu ti'a adus mosu cartusu' de Dunhill...:))